Назад
Журнал

SMM для бізнесу: топ агенцій України

SMM — це вже щось невідʼємне від бізнесу. Майже кожен бренд, який присутній в соц мережах потребує якісного розвитку та онлайн присутності

Агенції
Агенції
SMM для бізнесу: топ агенцій України
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
6/8/2024
Тривалість
8 хв

Коли SMM найбільше ефективний?

SMM не завжди ефективний. Це факт. Проте цьому слідує ряд причин:

  • не вдало підібрана платформа для розвитку (адже більшість хоче розвиватись в Інстаграм. А це не завжди буде ефективно)
  • стратегія не правильно прописана і шлях до точки Б зовсім не такий, як має бути
  • фінансова складова не до кінця продумана, тому що SMM — це органіка та реклама. А реклама це і таргет і блогери і інші співпраці
  • не чітко прописані цілі. Ви повинні завжди розуміти, для чого вам SMM просування і що ви хочете в кінцевому результаті отримати. Без цього буде важко

Хоча SMM є цінним інструментом, він може бути не найефективнішою стратегією для всіх компаній. Наприклад, компанії, орієнтовані на старшу аудиторію, яка менш активна в соціальних мережах, можуть знайти більш підходящими традиційні маркетингові канали. Крім того, високотехнічні або складні продукти можуть потребувати більш глибоких пояснень, ніж дозволяють соціальні мережі.

smm для бізнесу

Тож, щоб не було даремної роботи та злиття бюджету, хочемо вам нагадати, коли SMM може стати максимально ефективний для бізнесу:

  • SMM може допомогти представити бренд новій аудиторії на нових ринках, особливо в поєднанні з таргетованою рекламою.
  • Для бізнесу, орієнтованого на певні демографічні групи або інтереси, соціальні мережі є прямим каналом зв'язку з потенційними клієнтами.
  • SMM дозволяє брендам створювати онлайн-спільноти навколо спільних інтересів або цінностей, сприяючи підвищенню лояльності.
  • Збір відгуків та думок клієнтів через соц мережі може допомогти у розробці та вдосконаленні продукту.
  • Поширення публікацій у блогах, статей та іншого цінного контенту в соціальних мережах може збільшити трафік на сайт.
  • Електронна комерція. Такі платформи, як Instagram та Facebook, мають інтегровані функції покупок, що полегшує перетворення підписників на клієнтів.

SMM є найбільш ефективним, коли він використовується стратегічно, доповнюючи інші маркетингові зусилля, та узгоджується з конкретними цілями і цільовою аудиторією бізнесу.

І щоб ви точно точно були впевнені, що SMM для вас спрацює і принесе бажані результати — ви можете найняти команду спеціалістів, які допомогли вже не одному бренду засяяти по - новому, використовуючи соц мережі.

Знайомимо вас із SMM агенціями, які допомагають зростати бізнесам в Україні та за її межами. Кожна з цих агенцій мають свої переваги та особливості, тож ви точно знайдете ту, яка стане для вас надійним помічником та партнером.

SMM агенції України

KIWI agency

KIWI — агенція, котра 20 років росте, розвивається у різних напрямках і за цей час успішно реалізувала понад 100 проєктів. Основні послуги агенції: розробка комунікаційної онлайн-стратегії, контент-маркетинг, налаштування таргетованої реклами. Працювали з такими брендами як: Patricia Ledo, Lukas, Фармак, Велмарт та інші. Наразі Kiwi Agency посідає 8 місце серед агенцій України.

smm агенція

Kukurudza agency

Kukurudza — ви точно бачили їхній навчальний блог в Інстаграм. Та Кукурудза також успішно працюють з проєктами і розробляють SMM стратегії. Основні послуги: консалтинг, брендинг, стратегія та повне ведення. Працювали з такими брендами як: EnglishDom, Sviy.doc, Acer Ukraine, База та іншими.

kukurudza

Sasquatch agency

Sasquatch (Сасквач) — працюють з 2009 року і за цей час вони довели свій професіоналізм у 11 країнах світу. (300+ проєктів). Цікавий факт, що першим клієнтом агенції був Nike (У рамках співпраці презентували ринку нову модель взуття Nike Dunk). Основні напрямки агенції: SMM, медійна реклама, стратегія, відеопродакшн, інфлуенсер маркетинг та SERM. Працювали з такими брендами як: Libero, АТБ, 1+1, Isono Cosmetics та інші

smm 2024

Spalah Agency

Spalah agency — працюють з 2021 року і за цей час встигли багато попрацювати з закордонним ринком. Тож агенція знає специфіку європейських та американських культур і допомагає сяяти не лише в Україні, а й закордоном. Основні напрямки: SMM, а саме: робота з Лінкедін (органічний розвиток та реклама), робота з Пінтерест, Інстаграм та Тік Ток. Також родзинка агенції у тому, що вони єдині в Україні допомагають із запуском на Product Hunt. Працювали з такими брендами як: Elfbar, Maybee, Maybe Works, Ferla, Bezpeka Shop та інші.

spalah agency

DGTL Proskurina

DGTL Proskurina — креативна агенція, яка за допомогою контенту допомагає брендам зростати в соц мережах. Її засновницю ви точно могли бачити в Інстаграм, адже Юля вже давно веде свій блог і багато розповідає про SMM. Основні напрямки агенції: SMM, контент стратегія, таргетована реклама, створення фото та відео. Працювали з такими брендами як: Face Lab, Tiko Fund, AVI studio, LeoLand та інші.

смм агенція україна
Памʼятайте, SMM потребує часу, стратегії та контенту.

І лише якщо ця частина буде успішно імплементована — ваш бюджет на підтримку SMM точно не буде злитий, а примножиться у декілька раз.

може зацікавити

Notion: основні функції та оновлення

Notion - давно зарекомендувала себе як топ платформа для організації роботи, де можна працювати як індивідуально, так і в команді і в реальному часі

Інстаграм: останні оновлення та тренди 2024

Тримаємо руку на пульсі і на черзі порція новин та оновлень від Інстаграм

Фільми про маркетинг, які допомагають збагнути його суть

Розвивати себе як особистість та професіонала можна різними способами. І один з таких - кінематограф. Фільми допомагають не лише на годину забути про реальність, перезавантажитись, а й можуть надихнути на нові ідеї і переосмислення речей