Назад
Журнал

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Інтерв'ю
Інтерв'ю
Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
24/7/2024
Тривалість
8 хв

Каріно, snug gifts – дуже цікавий та унікальний проєкт. Розкажіть, як вам прийшла така ідея? Скільки часу пішло на реалізацію? І наскільки це фінансово затратно почати такий бізнес?

Я завжди всім розповідаю, що відкрила SNUG на орієнтовно 200 доларів і досі від цього в шоці. Я людина - генератор ідей і в моїй голові просто весь час виникає мільйон ідей для різних проєктів і тп. Але є одна проблема, я рідко їх доводжу до реалізації. Тому зі Snug все було просто - я або створюю його прямо зараз на оцій енергії від того, яку концепцію я вигадала, або не створюю взагалі.

Я не мала якихось великих накопичень, не готувалась до того, що щось маю відкрити. Я просто жила своє життя.
Це була осінь 2022. Дуже великі обстріли, перші відключення світла. А я вирішую вкладати всі свої кошти в ідею, яка змушує серденько битись швидше. Можливо тоді я просто розуміла, що SNUG змінить моє життя. І це справді так і сталось.

Як прийшла ідея? Я можу назвати себе «творчо ненормальною»😅 Бо я хапаюсь за все і хочу спробувати все. І в якийсь момент в мене виникла потреба в таких боксах для творчості, бо ціла купа моїх матеріалів для різних хобі вже не влізала в квартиру. І з моєї потреби й виникла концепція бренду.

подарункові бокси для неї

У вас близько 10 подарункових боксів на будь-який смак. Як саме ви обираєте наповнення для кожного? Чи аналізували ви ринок та актуальність таких боксів перед створенням бренду?

Насправді, всі ідеї для наповнення і всі наявні боксики зараз - це те, що я сама хотіла б спробувати і мені самій цікаво. Але є бажання створити боксики для більш ширшої аудиторії, для дітей також.

Чи тестуєте ви всі матеріали самостійно перед тим як показати наповнення боксу аудиторії?) Чи орієнтуєтесь на складність роботи та який ваш улюблений бокс?) А який купують найчастіше?

Так, звісно. Майже всі боксики я опробувала сама і впевнена в тому, що з нашими відеоінструкціями можна створити виріб ідеальним.

Мій улюблений - ліплення з глини. Я готова ліпити просто цілими днями і це те, що вимикає мій мозок після важкого дня. Це неймовірно магічний процес. Наразі купують частіше два боксики, це Бокс 3 (ліплення з глини) і Бокс 2 (свічковаріння).

Але, якщо чесно, я обожнюю кожен боксик. Бо це наче мої 10 діточок, де я кожен виносила від ідеї до фінального варіанту. Адже між «а можливо створити новий бокс?» до «ми раді презентувати новий бокс» проходить дуже багато етапів і кожним займаюсь я сама. Підбираю ідею, майстриню, домовляюсь за зйомку, знімаю, монтую. Для мене важливо, щоб все було ідеально і я була спокійна.

подарункові бокси

Чи легко сьогодні розвивати продукт без розвиненого особистого блогу? Адже у вас Інстаграм сторінка “для своїх” більше і багато хто впевнений, що перед запуском власного бренду варто спершу розповісти про себе як про особистість світові, а тоді легше буде продавати свій продукт?

Насправді, дуже довгий час я взагалі не зʼявлялась на сторінці SNUG. Але розуміла, що це важливо. Наразі, на сторінці є навіть мої дитячі фото 😅

Мені дуже подобається, коли мене асоціюють зі snug, бо в цьому всьому і є я. Моя душа і серденько. Чи важко розвивати snug без особистого бренду? Я не думаю, що це настільки важливо. Бо в мене навпаки, після того, як я почала розвивати snug зʼявилось бажання створювати і свій особистий бренд. Можливо ще все попереду, хто знає)

подарункові бокси для подруги

Чи були у вас негативні відгуки? Наприклад що важко робити, що не якісні матеріали тощо? Як комунікуєте і вирішуєте ці питання?

Так, був один негативний відгук, який я запамʼятала певне на все життя. Бо він був першим (це було десь через рік існування бренду).

Для мене дуже важливо, щоб всім все сподобалось і всі були задоволені.

І це не тільки слова. Навіть, якщо сталась якась маленька ситуація, дк навіть була не наша провина (а, умовно, пошти), я йду назустріч і максимально вирішую питання. Для мене задоволений клієнт - головне, навіть якщо я піду в мінус або ще щось. Мені важливо, щоб клієнт залишився задоволеним.

Які виклики у вас були під час створення та розвитку бренду? Як з ними справляєтесь (справлялись)?

Насправді, мій найбільший виклик - повномасштабна війна.

Страх, що в якийсь момент я можу втратити все. Але, якщо чесно, я відчуваю в собі просто неймовірну силу. Адже в свої 21 рік, свідомо вирішивши залишитись в країні, де йде війна, я вирішила відкрити свій бренд і з першого ж місяця почала працювати офіційно. Для мене це було важливо. Сплачувати податки і бути свідомим підприємцем. І все це зробило мене неймовірно сильною, бо я вже не боюсь нічого в цьому житті.

Тому будь-які виклики можна вирішити. Якщо маєш щирі та світлі наміри в серці і займаєшся улюбленою справою, яка наповнює.

подарункові боки sunug

Чи впливають відключення світла, обстріли та загалом війна на розвиток бренду? Чи хотілось в один момент здатись і закрити бренд?

Здатись хотілось мільйон разів, якщо чесно.

Коли падають продажі, коли виникають проблеми, коли в цілому моральний стан на дні, а ти маєш розвивати свою справу і бути постійно в русі. Емоційно важко. Фізично важко. Але, коли я бачу ці щирі відгуки, результати і всі ці фото/відковідгуки, я правда плачу. Бо приходить усвідомлення, що ідея, яка прийшла мені в голову якось геть магічно, змогла зараз створити для когось магічний вечір або допомогла знайти своє хобі. Я відчуваю себе феєю в такі моменти. Яка на своєму місці і виконує своє призначення

Інстаграм сторінка у вас чудова, особливо як для продуктової, хочеться підписатись. Чи довго ви розробляли стратегію ведення, чи керувались трендами, чи є у вас команда і чи аналізували конкурентів перед тим? Інстаграм – ваше основне джерело пошуку клієнтів?

Так, поки що Інстаграм - це наше основне джерело пошуку клієнтів. Також маємо Тікток і в планах серйозно ним зайнятись найближчим часом.

Дуже дякую за приємні слова! Для мене це справді важливо. І я пишаюсь візуалом snug, це прям особиста перемога. Для мене дуже важливо, щоб загальне враження від вузуалу передавало наші цінності, передавало мої цінності.Адже snug - це відображення мене і мого внутрішнього стану.

Чи є команда? З весни цього року над контентом зі мною почала працювати моя подруга. З якою ми познайомились завдяки snug, в зараз це найближча для мене людинка без якої я не уявляю життя. Історія нашого знайомства є також на сторінці snug (це ще до того, що snug і правда змінив моє життя).

Чи плануєте додавати нові бокси або інші продукти згодом? 

Так!

Зараз буде секретна інформація: я почала працювати над грою від snug і також буде ще один поліграфічний продукт, все згодом. Також зараз працюю над новою концепцією для заходів в студії snug. Про це також згодом.

Що б ви порадили сьогодні тим, хто дуже хоче відкрити власну справу, на що звертати увагу, що уникати та чого очікувати?

Я завжди говорю одне: не роби просто заради грошей, це не дасть результату.

Тобі це набридне дуже швидко і ти не витримаєш жодного випробовування на своєму шляху. Бо не будеш горіти цією справою. Певне, це найголовніше.

Інстаграм Snug

Інстаграм Каріни

може зацікавити

Фільми про маркетинг, які допомагають збагнути його суть

Розвивати себе як особистість та професіонала можна різними способами. І один з таких - кінематограф. Фільми допомагають не лише на годину забути про реальність, перезавантажитись, а й можуть надихнути на нові ідеї і переосмислення речей

Як сімʼя Заставних старі двері реставрувала

Гучний заголовок, проте не менш гучна подія, яка ще бере свій початок з 2022 (якщо не раніше). І нещодавно Аліна Френдій та Петро Заставний у своєму Інстаграм виставили відео, де по фактах пояснили всю ситуацію з тернопільськими дверима

Big Data в маркетингу: як великі дані змінюють гру

Великі дані, або Big Data, відкривають для компаній нові горизонти у маркетинговій аналітиці. Але що це означає для тих, хто прагне краще зрозуміти свою аудиторію і зробити свої маркетингові кампанії більш влучними? Спробуймо розібратися на конкретних прикладах.