Назад
Журнал

Топ 7 ШІ платформ, які ви могли не знати

Чат GPT вже давно став незамінним інструментом діджитал спеціалістів, як би сумно мені не було про це писати. Але така правда. І якщо вже використовувати ШІ - то краще робити це з розумом і використовувати цікаві та корисні платформи, якими я хочу сьогодні поділитись

Добірки
Добірки
Топ 7 ШІ платформ, які ви могли не знати
Катя Малявська

Катя Малявська

Дата
2/12/2023
Тривалість
8 хв

NVIDIA

Платформа забезпечує продуктивність, щоб допомогти професіоналам, творцям, розробникам і студентам по всьому світу покращити творчі робочі процеси, а також створювати, експлуатувати і підключати метапрограми. Тут також можна забирати фон, створювати анімації, а також надає комплексні рішення для розробки та розгортання автономних машин на базі ШІ та додатків для периферійних обчислень у виробництві, логістиці, охороні здоров'я, "розумних" містах та роздрібній торгівлі.

До прикладу, ви можете намалювати будь які лінії та фігури, а ШІ створить на основі цього справжнє фото чи картину

VERSY

За допомогою даного інструменту ви можете текстом написати чи описати, те, що хотіли б відтворити візуально і вуаля - ШІ зробить це за пару секунд. Тобто ви можете швидко описувати, перебирати різні версії ваших ідей і легко тестувати їх. VERSY допомагає створювати інтерактивний досвід будь-якого типу, від конфігурації продукту та подій до квест-кімнат, таблиць лідерів, пошуків скарбів тощо.

KAIBER

Якщо попердній інструмент допомагав з тексту створювати візулізації в картинках, то дана платформа допомагає з тексту створювати відео! А також ви можете завантажити пісню, ШІ допоможе знайти стиль і ви створите музичне відео

LEIA PIX

Допомагає перетворвати 2D-зображення на 3D-шедеври. Це справжнє майбутнє візуального сторітелінгу. Тут ваші зображення оживають, долаючи розрив між статикою і динамікою, старим і новим. Ви можете додавати будь яке фото, змінювати анімацію, кут, ракурс тощо.

CAKTUS

Це навчальний інструмент для розвитку за допомогою власного доступного ШІ-помічника, розробленого спеціально для виконання домашніх завдань та навчання. Ви можете завантажити зразок вашої письмової чернетки і Caktus навчиться писати, як ви.

PIMEYES

Даний інструмент - це онлайн-пошуковик облич, який шукає в Інтернеті зображення із заданими обличчями. Він використовує технології розпізнавання облич для зворотного пошуку зображень і ви можете побачити, де опубліковане фото. Як запевняють розробники, цей штучний інтелект і машинне навчання допомагає вам знайти свої фотографії в Інтернеті та захиститися від шахраїв, викрадачів особистих даних або людей, які незаконно використовують ваше зображення.

RUNWAY ML

Це компанія, що займається прикладними дослідженнями в галузі штучного інтелекту, яка формує наступну еру мистецтва, розваг та людської творчості. Платформа з ШІ реалістично і послідовно синтезує нові відео чи фото, не маючи нічого, крім тексту. Тут ви також можете редагувати фото, додавати до фото нові елементи (просто описавши їх).

На мою думку, якщо вже і використовувати ці інструменти (не даремно ж вони вже існують) - то робити це дійсно в корисних цілях, адаптовувати для своєї роботи, але не забувати, що людський розум не замінити ніякий ШІ ніколи.

може зацікавити

Фільми про маркетинг, які допомагають збагнути його суть

Розвивати себе як особистість та професіонала можна різними способами. І один з таких - кінематограф. Фільми допомагають не лише на годину забути про реальність, перезавантажитись, а й можуть надихнути на нові ідеї і переосмислення речей

Як сімʼя Заставних старі двері реставрувала

Гучний заголовок, проте не менш гучна подія, яка ще бере свій початок з 2022 (якщо не раніше). І нещодавно Аліна Френдій та Петро Заставний у своєму Інстаграм виставили відео, де по фактах пояснили всю ситуацію з тернопільськими дверима

Big Data в маркетингу: як великі дані змінюють гру

Великі дані, або Big Data, відкривають для компаній нові горизонти у маркетинговій аналітиці. Але що це означає для тих, хто прагне краще зрозуміти свою аудиторію і зробити свої маркетингові кампанії більш влучними? Спробуймо розібратися на конкретних прикладах.