Назад
Журнал

Як створити квіз? Огляд FlexiQuiz

Квізи - класний спосіб додати інтерактиву до свого навчання або урізноманітнити контент. І FlexiQuiz може стати вам у нагоді

Як створити квіз? Огляд FlexiQuiz
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
9/7/2024
Тривалість
5 хв

Що таке квіз?

Вікторина або квіз - це форма перевірки ваших знань з певної теми за допомогою запитань і відповідей, частіше у інтерактивній формі.

Функції:

  • Тести можна використовувати як короткий і неформальний спосіб оцінити знання або навички людини в певній галузі. Це поширено в освітніх установах, а останнім часом будь-хто, хто створює власне навчання, використовує цей інтерактивний спосіб щоб оцінити розуміння студентами матеріалу після уроку або пройденого модуля.
  • Існує багато онлайн-вікторин на різні теми, а ще багато класних інструментів, за допомогою яких ви можете самі створювати такі квізи. Один з них FlexiQuiz
  • Ви можете використовувати квізи, щоб перевірити власні знання з певної теми та визначити сфери, в яких вам, можливо, потрібно вдосконалитися. А також використати їх для команди і побачити слабкі місця кожного і розуміти, куди можна рухатись для вдосконалення
  • Компанії іноді використовують вікторини як маркетинговий інструмент, щоб залучити потенційних клієнтів і дізнатися більше про свою цільову аудиторію. Що є дуже правильним та комфортним методом

Огляд FlexiQuiz

Існує багато зручних та простих у використанні інструментів для створення квізів, і один з таких FlexiQuiz

вікторини про маркетинг

FlexiQuiz - це онлайн-платформа, яка дозволяє легко створювати та керувати вікторинами, тестами та оцінюваннями. Вона орієнтована на широке коло користувачів, від викладачів і тренерів до компаній і приватних осіб.

Реєстрація на платформу дуже проста - вам потрібно всього вписати свій мейл, створити пароль і ви побачите міні інструкцію як користуватись платформою

квізи для бізнесу

Ключові особливості FlexiQuiz:

  • FlexiQuiz може похвалитися зручним інтерфейсом, який дозволяє легко створювати вікторини навіть тим, хто не має попереднього досвіду.
квізи дял маркетолога
  • Платформа пропонує широкий вибір типів запитань, включаючи множинний вибір, вірно/невірно, на відповідність, заповнення пропусків, коротку відповідь, вибір зображення та питання для есе. Це дозволяє вам адаптувати ваші вікторини до ваших конкретних потреб і навчальних цілей.
створити квіз
  • FlexiQuiz дозволяє вам налаштовувати зовнішній вигляд ваших вікторин за допомогою тем, логотипів та зображень. Ви також можете контролювати рівень складності, часові обмеження, варіанти оцінювання та налаштування зворотного зв'язку.
маркетинг це
  • Створення банку запитань, щоб зберігати та повторно використовувати запитання в різних вікторинах, заощаджуючи час і зусилля.
  • FlexiQuiz надає детальну аналітику та інструменти звітності, які дозволяють відстежувати прогрес учнів, визначати сильні та слабкі сторони та вимірювати ефективність ваших тестів.
  • Ви можете ділитись зі своїми тестами з іншими електронною поштою або в соціальних мережах, або вбудувати їх на свій веб-сайт.
створити квіз

Переваги використання FlexiQuiz:

  • FlexiQuiz допоможе вам заощадити час, адже тут створювати вікторини швидко і легко
  • Різноманітність типів запитань та опцій кастомізації допоможе зробити ваші вікторини більш цікавими та інтерактивними
  • FlexiQuiz можна використовувати для оцінювання знань, визначення областей для вдосконалення та відстеження прогресу з плином часу.
  • Доступний з будь-якого пристрою з підключенням до Інтернету, що робить його зручним для всіх

Платформа також має можливість кастомізації тестів перед публікацією. Тут ви можете рандомізувати тести, додавати на дисплей лого або кількість сторінок, дозволяти переглядати відповіді або надсилати результат через мейл, налаштовувати мінімальну кількісь балів для проходження і ще дуже багато всього.

вікторини для бізнесу

Окрім цього, у вас є можливість створювати власні теми і додавати унікальні сертифікати по закінченню.

Ознайомитись з платформою можна за посиланням

може зацікавити

Notion: основні функції та оновлення

Notion - давно зарекомендувала себе як топ платформа для організації роботи, де можна працювати як індивідуально, так і в команді і в реальному часі

Інстаграм: останні оновлення та тренди 2024

Тримаємо руку на пульсі і на черзі порція новин та оновлень від Інстаграм

Фільми про маркетинг, які допомагають збагнути його суть

Розвивати себе як особистість та професіонала можна різними способами. І один з таких - кінематограф. Фільми допомагають не лише на годину забути про реальність, перезавантажитись, а й можуть надихнути на нові ідеї і переосмислення речей