Назад
Журнал

IT arena 2024 Львів

Якщо ви прагнете розширити межі можливого та поспілкуватися з найяскравішими умами технологічної індустрії, IT Arena - це подія, яку ви не захочете пропустити.

Культура
Культура
IT arena 2024 Львів
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
18/7/2024
Тривалість
7 хв

Що таке IT arena?

IT arena - це технологічна конференція, яка стала центром інновацій та зв'язків. Ця щорічна триденна феєрія об'єднує різноманітну аудиторію підприємців, розробників, дизайнерів та технічних ентузіастів з усіх куточків світу.

Хаб для натхнення та співпраці

IT Arena виходить за рамки типового формату конференції. Тут 3 дні панує енергійна атмосфера, яка стимулює творчість та співпрацю.

  • Першокласні спікери — надихаючі доповіді та глибокі дискусії від лідерів індустрії, технологічних візіонерів та відомих експертів. Всі ці цінні знання про останні тенденції, проривні технології та майбутні досягнення, що формують цифровий ландшафт ви можете отримати тут
  • Інтерактивні воркшопи та практичні заняття.
  • Можливості для нетворкінгу. IT Arena надає пріоритет розвитку зв'язків. Тож тут ви можете сміливо брати участь у нетворкінгових заходах, мітапах та афтепаті, щоб поспілкуватися з однодумцями, налагодити цінні зв'язки та дослідити потенційну ділову співпрацю.

IT arena 2023 була неймовірна. Засновниця Ant Media - Вікторія, особисто була присутня там і ось, що вона каже про конференцію:

“Я вже 4 роки живу у Львові, і завжди знала про такий захід, але потрапити туди змогла лише минулого року. І це було щось фантастичне! Я знаю, що раніше IT arena проводили на арені Львів, але через війну та загрозу обстрілів — локація дещо змінилась. Все відбувалось в Оперному театрі, в театрі ім. Заньковецької та в музеї Шептицького. І я вам скажу, що це аж ніяк не повпливало на масштабність заходу. Я намагалась бути присутня на усіх треках, і кожен з них зміг мене надихнути на нові ідеї та думки. (і це при тому, що я не дотична до айті, я маркетолог. Та мені все одно було дуже цікаво перебувати на заході, слухати презентації). А ще особливо приємно здивували стартапи, які отримати свої гранти заслужено безумовно! Тож якщо ви ще досі сумніваєтесь йти чи ні — моя відповідь остаточна — йти! Це чудовий досвід..”

it arena 2023

IT arena Tracks

На заході є декілька треків: Бізнес трек, Тех трек, Продукт трек і Стартап трек. Хочемо трішки більше про них розповісти

Business track фокусується на глобальних ринках, стратегічному аутсорсингу та розробці продуктів. Засновники та керівники компаній з перевіреним досвідом діляться своїм досвідом та секретами зростання.

Tech Track надають учасникам унікальну можливість бути в курсі останніх інновацій та розробок у швидкоплинному світі технологій. Від глибоких технічних дискусій до практичних кейсів, Tech Track пропонує всебічний навчальний досвід для технічних спеціалістів, щоб покращити їхні навички, розширити знання та залишатися на крок попереду.

Product Track надає безцінну інформацію про те, як використовувати інновації для створення успішних стратегій виведення нових продуктів на ринок. Від дослідження ринку до розробки продукту, від ціноутворення до маркетингу, продуктовий трек охоплює весь життєвий цикл продукту, надаючи учасникам практичні знання та дієві стратегії для процвітання в умовах швидкозмінного технологічного ландшафту.

Startup Track найбільший та найавторитетніший конкурс стартапів в Україні. Тут шукають інноваційні розробки та технологічні рішення, які формуватимуть майбутнє України та впливатимуть на світ.

business track it arena

Чи можна ще податись на стартап IT arena?

Дедлайн був 7 липня. Тож далі ви можете лише слідкувати за учасниками, вболівати (повірте, буде за що і за кого це точно) і планувати податись на стартап змагання у наступному році.

it arena

Спікери на IT Arena 2024

Минулого року захід порадував різномаїттям спікерів, серед яких були колишній мер Пало Альто — Патрік Берт, Тарас  Кицмей, Михайло Федоров, Готьє Вассер, Світлана Сікулар, віце-президентка із дослідження ШІ в Gartner, Евелін Бучацьки, керуюча партнерка D3 Venture та інші.

Цього року вже відомо про таких спікерів як:

  • Баррі Кац - працював професором-консультантом у групі дизайну на факультеті машинобудування Стенфордського університету та професором промислового та інтерактивного дизайну в Каліфорнійському коледжі мистецтв у Сан-Франциско. Він є автором восьми книг, серед яких «Change by Design» з Тімом Брауном, що досліджує природу дизайн-мислення як стратегії бізнесу, та «NONOBJECT» з Бранко Лукічем, концептуальне дослідження «простору між людиною та продуктом».
  • Джіджі Вонг – наукова співробітниця та викладачка Центру підприємництва та технологій Сутарджа в університеті Берклі (SCET), де вона очолює буткемп з підприємництва за методом Берклі та читає лекції на програмах SCET з інновацій та лідерства для керівників вищої ланки.
  • Арно Кастаньє  — є засновником та віцепрезидентом з питань взаємодії з урядом та зв'язків з громадськістю компанії Skeleton Technologies, світового лідера в галузі технологій накопичення енергії з високою потужністю та швидким заряджанням.
  • Рік Рассмусен - уродженець Кремнієвої долини з безпосереднім досвідом в промисловості, уряді, венчурному капіталі та академічних колах. Він входив до керівних команд трьох окремих компаній, які починали з нульового доходу, залучили раунди від провідних венчурних фондів, вийшли на біржу, отримали статус Fortune 500 та були продані за 12 мільярдів доларів США.
  • Ден Герман — професор Школи глобальних відносин та публічної політики Мунка в Університеті Торонто. Він режисер і продюсер “Магнітних міст”, 18-серійного документального серіалу про глобальні інноваційні екосистеми, який вийде на телеканалі News Forum у травні 2024 року
  • Андреас Флодстром - переїхав в Україну зі Швеції 2012 року і в рамках своєї дипломної роботи у шведському університеті започаткував IT-компанію Beetroot разом зі своїм партнером. Сьогодні в Beetroot працює понад 600 осіб, і компанія обслуговує близько 220 активних клієнтів із 25 країн. Beetroot Academy - IT-школа, яка навчає понад 3000 студентів щороку.
  • Ендрю Вробель - є засновником Emerging Europe, лондонської компанії, що займається управлінським консалтингом. Він спеціалізується на технологіях та інноваціях, глобальних бізнес-послугах та виборі локації, прямих іноземних інвестиціях, цифровій трансформації, брендингу національних держав та міжкультурній комунікації
it arena 2024

і ми впевнені, що буде ще дуже багато класних, кваліфікованих спікерів, які, як і тогоріч, за годину свого виступу зможуть донести цінність продуктів, розповісти про інновації, поділитись своєю точкою зору, яку можна буде обговорити та надихнути вас на нові ідеї та думки.

Де буде відбуватись захід: центр Львова

Коли: 27-29 вересня

Долучитись: купити квиток

Більше про захід

IT Arena - це більше, ніж просто конференція, це платформа для обміну знаннями, співпраці та натхнення.

Це місце, де майбутнє технологій формується пристрасними особистостями, які об'єднуються для створення більш інноваційного та взаємопов'язаного світу.

може зацікавити

Фільми про маркетинг, які допомагають збагнути його суть

Розвивати себе як особистість та професіонала можна різними способами. І один з таких - кінематограф. Фільми допомагають не лише на годину забути про реальність, перезавантажитись, а й можуть надихнути на нові ідеї і переосмислення речей

Як сімʼя Заставних старі двері реставрувала

Гучний заголовок, проте не менш гучна подія, яка ще бере свій початок з 2022 (якщо не раніше). І нещодавно Аліна Френдій та Петро Заставний у своєму Інстаграм виставили відео, де по фактах пояснили всю ситуацію з тернопільськими дверима

Big Data в маркетингу: як великі дані змінюють гру

Великі дані, або Big Data, відкривають для компаній нові горизонти у маркетинговій аналітиці. Але що це означає для тих, хто прагне краще зрозуміти свою аудиторію і зробити свої маркетингові кампанії більш влучними? Спробуймо розібратися на конкретних прикладах.