Назад
Журнал

Тік Ток останні оновлення

TikTok перетворився на величезну платформу, яка постійно впроваджує нові функції та можливості як для бізнесу, так і для творців контенту.

Маркетинг
Маркетинг
Тік Ток останні оновлення
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
3/10/2024
Тривалість
5 хв

Щодня Тік Ток дивує нас або новими алгоритмами або новимим трендами. Тож сьогодні чудова нагода поділитись з вами останніми оновленнями, які допоможуть вашому контенту "залітати" та набирати тисячі охоплень

Зростання популярності на довгі відео

Першочергово ця платфрма славилась як та, де зростав короткометражний відеоконтент. Зараз Тік Ток активно заохочує авторів створювати довші відео. Цей зсув відкриває значні можливості для кріейторів та маркетологів.

Наприклад, Тік Ток тепер монетизує відео, які перевищують одну хвилину, заохочуючи людей створювати довготривалий контент, оскільки вони можуть заробляти більше на довших відео.

@awakeningwithbrian 3 stages to all relationships, I just talked about the 2nd stage. Stage 1 is the honeymoon stage, nothing more to say here, it’s infatuation and it’s not real. Stage 3, however, is what’s called spiritual partnership. This is when both people mature enough and heal enough to see the relationship for what it is, a sometimes difficilt but incredible place for massive growth, healing, and expansion. And not about filling in the emptiness inside that was created from childhood. To get to stage 3, it requires doing massive amounts of work, facing your deepest fears and pains. It is also not avoidable, you have to do this or be doomed to repeating your relationship cycles over and over again. 👉🏼If this healing journey is something that you want to join me on, visit my profile link for details 🙏🏼 ##relationships##anxiousattachment##avoidantattachment##healingjourney##codependency##divorce##breakup ♬ Last Hope (Over Slowed + Reverb) - Steve Ralph

Платформа також розширила можливості запису, дозволивши користувачам створювати відео тривалістю до 10 хвилин безпосередньо в додатку. А для тих, хто вважає за краще попередньо записувати свій контент, Tік Ток тепер підтримує завантаження відео тривалістю до 30 хвилин.

Як втримати увагу, як що у вас відео більше як на 1 хвилину?

Переконайтеся, що у відео щось змінюється кожні 5-7 секунд. Такий швидкий темп допомагає утримувати увагу глядача, імітуючи стиль швидкої зйомки, до якого звикли користувачі у коротких відео.

тік ток тренди

Горизонтальне відео набирає обертів

Як стверджують експерти, Тік Ток активно заохочує кріейторів створювати горизонтальні відео, навіть пропонуючи підвищити видимість такого контенту.

Щоб підтримати цей новий формат, Тік Ток запровадив кнопку «повноекранний режим», яка дозволяє глядачам розгортати горизонтальні відео, забезпечуючи більш захоплюючий досвід перегляду.

Цей поштовх до горизонтального відеоконтенту може бути частиною стратегії, спрямованої на кращу інтеграцію з телевізійними додатками та завоювання частки ринку підключеного телебачення

тік ток оновлення

Зростання популярності на прямі трансляції

Прямі трансляції стали наріжним каменем екосистеми контенту Тік Ток. Платформа надає пріоритет живим трансляціям, а її алгоритм спрямовує прямі трансляції на сторінки користувачів «Для вас», що значно збільшує їхню видимість та охоплення.

Один зі способів максимізувати ефективність ваших прямих трансляцій - заохочувати глядачів часто натискати кнопку «Мені подобається» під час трансляції. Така взаємодія підвищує видимість стріму в алгоритмі Тік Ток, потенційно відкриваючи його для більшої аудиторії. Крім того, пропозиція ексклюзивних пропозицій тільки під час прямого ефіру може стимулювати покупки та продажі під час трансляції.

тік ток лайв

Популяризація статичного контенту

Тік Ток тепер надає пріоритет вмісту на основі зображень поряд із традиційними відео. Ця нова функція дозволяє користувачам створювати фото каруселі, що містять до 10 зображень, подібно до карусельних постів в Інстаграм

Ця функція дозволяє компаніям представити повний асортимент продукції або розповісти складнішу історію, ніж це можна зробити за допомогою одного зображення чи короткого відео.

Щоб максимально використати цей новий формат, використовуйте цікаві, якісне зображення, що привертає увагу, (можна додати хук - речення або слово, яке змусить людей прогорнути далі). Наступні зображення повинні розповідати цілісну історію, причому кожен наступний слайд має ґрунтуватися на попередньому, щоб підтримувати інтерес.

тік ток тренди

Функції та оновлення, яких ми можемо скоро очікувати

Однією з таких функцій є TikTok Notes, нова платформа на основі зображень, яка наразі тестується в Канаді. Хоча деталі все ще з'являються, ця функція може потенційно конкурувати з такими платформами, як Інстаграм, пропонуючи користувачам ще один спосіб ділитися та споживати контент на TikTok.

Можливо скоро у нас зʼявляться TikTok Series - що може стати платформою для продажу цифрових продуктів і курсів. Ця функція може відкрити нові можливості монетизації для освітян, тренерів та інших бізнесів, що базуються на знаннях, на платформі.

може зацікавити

Тік Ток останні оновлення

TikTok перетворився на величезну платформу, яка постійно впроваджує нові функції та можливості як для бізнесу, так і для творців контенту.

Топ-5 книг для діджитал маркетолога

Діджитал-маркетолог – це фахівець, який займається розробкою та впровадженням маркетингових стратегій та кампаній в інтернеті.

Чорна п’ятниця 2024: як не загубитись серед конкурентів і отримати максимум

Чорна П’ятниця – одна з найочікуваніших подій у світовій торгівлі, і щороку вона стає більш конкурентною. У 2024 році виділитися серед тисяч брендів не так вже й легко. Використання стандартних знижок недостатньо.