Назад
Журнал

Топ SEO агенцій в Україні

Знайти надійного підрядника для розвитку вашого бізнесу не завжди легко, особливо коли справа доходить до SEO просування сайту. Тому підготували для вас список агенцій, які можуть вам з цим допомогти

Агенції
Агенції
Топ SEO агенцій в Україні
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
11/7/2024
Тривалість
7 хв

SEO просування

SEO просування сайтів - це процес оптимізації веб-сайту або веб-сторінки для підвищення позицій у результатах пошуку за відповідними ключовими словами. Метою SEO є залучення органічного або неоплачуваного трафіку на ваш веб-сайт від користувачів, які шукають інформацію або продукти, пов'язані з тим, що ви пропонуєте.

Ключові аспекти SEO-просування:

  • Технічне SEO: переконайтися, що ваш веб-сайт технічно справний і доступний для сканування пошуковими системами. Сюди входять такі фактори, як швидкість роботи сайту, зручність для мобільних пристроїв і структурована розмітка даних.
  • On-page SEO: оптимізація контенту на вашому сайті, щоб зробити його релевантним та інформативним для вашої цільової аудиторії. Сюди входить використання релевантних ключових слів, написання якісного контенту та оптимізація тегів заголовків і мета-описів.
  • Off-page SEO: створення зворотних посилань на ваш сайт з інших високоякісних веб-сайтів. Зворотні посилання розглядаються пошуковими системами як вотум довіри і можуть значно покращити рейтинг вашого сайту.

Топ SEO агенцій в Україні

WebTune

WebTune - компанія пропонує широкий спектр послуг, включаючи SEO, стратегію контенту, маркетинг у соціальних мережах та Google Ads. Webtune також розробляє та проектує веб-сайти. Студія пишається своїм професіоналізмом, орієнтацією на цілі клієнтів, швидкістю та результатами. Webtune має досвід роботи в різних галузях, включаючи:

  • Електронна комерція
  • Корпоративні веб-сайти
  • Салони краси
  • Ремесленні пивоварні
  • Некомерційні організації
сео україна

Octopus

Octopus -  професійна команда спеціалістів, які завжди знаходять індивідуальний підхід до кожного. За словами Octopus: "Ми не граємо в “зіпсований телефон”, а навантаження на одного фахівця не більше 5 проектів. Ви можете бути впевнені в тому, що вашим сайтом займається досвідчений спеціаліст, а не людина яка вчора дізналась термін SEO"

сео агенція

Uamaster

Uamaster - компанія входить в топ 15 найкращих digital агенцій світу згідно з рейтингом Clutch у 2023 та 2024 році. 20 років та ринку, більше 900 клієнтів та 8000+ проєктів, серед яких Coca Cola, Сільпо, Самсунг та інші. Почали свою діяльність в серпні 2004 року і наразі це — найстаріша та найдосвідченіша диджитал агенція в Україні. У роботі використовують комплексний brandformance підхід, що забезпечує найкращий результат.

seo львів

Wedex

Wedex - агенція інтернет-маркетингу надає послуги SEO понад 10 років. У просуванні сайтів агенція не використовує чорне (сіре) SЕО. Завдяки цьому команда гарантує, що на ваш сайт не буде накладено санкції, а великий досвід фахівців дає змогу знайти ваші слабкі місця та виділити сильні місця конкурентів, що всвою чергу допомагає скласти ефективний план роботи з позитивним результатом

маркетингові агенці

InWeb

InWeb - працюють з 2011 року і активно допомагаємо бізнесам збільшувати кількість клієнтів та дохід від просування в інтернеті. Агенція має більше 900 успішних кейсів та 95+ працівників. InWeb надає широкий спектр послуг, включно з комплексною оптимізацією сайту, управлінням контекстною рекламою, рекламою в соцмережах, SMM, веб-аналітикою та просуванням мобільних додатків в AppStore & Google Play Market.

seo агенція україна

Promodo

Promodo - агенція діджитал-маркетингу, що базується в Україні та має офіси в США та Великій Британії. З 2004 року вони допомагають українським та світовим компаніям досягати успіху в онлайн-середовищі, пропонуючи широкий спектр послуг, серед яких SEO просування, PPC, CRO та інші. Promodo є визнаним лідером діджитал-маркетингу в Україні, що підтверджується численними рейтингами та нагородами. Серед відомих клієнтів Rozetka, Monobank, Glovo, Eldorado, Епіцентр та інші

промодо

Aweb

Aweb - digital-маркетингова агенція, яка спеціалізується на використанні пошукових систем для збільшення продажів, залученні нових клієнтів та оптимізації рекламних бюджетів клієнтів. Вони працюють над тим, щоб будувати довготривалі стосунки зі своїми клієнтами. Aweb пропонує широкий спектр послуг SEO та маркетингу, що виходять за рамки простого просування в пошукових системах. Вони використовують різноманітні канали, такі як SEO, контекстну рекламу, Google Display Networks, співпрацюють з ціновими агрегаторами, створюють та оптимізують цільові сторінки

seo агенції україни

Зовнішні посилання (беклінки) на сайт

Якщо ви зараз активно розвиваєте свій сайт і шукаєте можливість публікації своїх статей - Collaborator може вам у цьому допомогти.

Collaborator - це платформа, яка зібрала тисячі сайтів та телеграм каналів для розміщення ваших публікацій. Тут є зручна фільтрація, що значно спрощує пошуки необхідних сайтів і допомагає вам підібрати найбільш релевантні за короткий час.

Переглянути відео "Як працювати з Collaborator"

може зацікавити

Notion: основні функції та оновлення

Notion - давно зарекомендувала себе як топ платформа для організації роботи, де можна працювати як індивідуально, так і в команді і в реальному часі

Інстаграм: останні оновлення та тренди 2024

Тримаємо руку на пульсі і на черзі порція новин та оновлень від Інстаграм

Фільми про маркетинг, які допомагають збагнути його суть

Розвивати себе як особистість та професіонала можна різними способами. І один з таких - кінематограф. Фільми допомагають не лише на годину забути про реальність, перезавантажитись, а й можуть надихнути на нові ідеї і переосмислення речей